PRINT & STITCH

PRINT AND STITCH

Bij PRINT&STITCH kan je bijna alles laten bedrukken of borduren. T-shirts, polo’s, sweathers, hoodies, jassen, tops of andere leuke kledingstukken.
Wij werken met diverse druk en printtechnieken.
Maar ook voor het borduren van promotie- of bedrijfskleding of kan je bij ons terecht.
We maken alles in eigen atelier. Heel handig als je snel een bestelling wilt hebben

Meer info kan je vrijblijvend bij ons verkrijgen. (info@printbelgium.be of +32(0)476/341 590)

Borduren

Het borduren kan op verschillende materialen. Daarom vinden wij borduren ook een fijne techniek om te gebruiken. Op bepaalde materialen kun je namelijk niet bedrukken.
Dan is het gebruiken van een borduursel een goede oplossing. Stoffen waar je een borduursel op kan gebruiken zijn bijvoorbeeld polo shirts, jassen, petten, badstof of broeken enz.
Enkele voordelen van borduren zijn :
- Kleding met een geborduurd logo ziet er luxueus uit.
- De geborduurde logo’s komen precies overeen met de kleuren van het logo op papier. De kleuren matchen 100%.
- De kleurechtheid is uiterst hoogwaardig. Het geborduurde logo op de kleding gaat altijd lang mee en is niet snel kapot te krijgen.
- Het borduursel kan tot 95 graden gereinigd worden. Hou wel rekening met de maximale was temperatuur van de kleding.

Wij hebben onze eigen borduurmachines waardoor het borduren in eigen atelier gedaan wordt. Heel handig als je snel een borduring wilt hebben.

Direct to Film (DTF)

Met dit procedé wordt er eerst op een film geprint. Daarna wordt er een hechtingspoeder aangebracht. De folie gaat dan vervolgens door een droogtunnel. De film is dan klaar om, via een hittepers, onder hoge temperatuur, op het textiel aangebracht te worden. Heel handig indien je een grotere oplage wenst met levende kleuren met hetzelfde resultaat als zeefdruk.

Direct to Garmet (DTG)

Zoals de titel zegt wordt er rechtstreeks op het "garmet" het textiel geprint. Wij kunnen rechtstreeks op T-shirts, polo's, sweathers, hoodies, tops of andere leuke kledingstukken printen met onze Epson DTG printer. Na het printen gebeurt de fixatie van de druk via een hittepers met hoge temperatuur. Voor donkere textiel wordt er eerst via een Pre-treater een laag op de textiel aangebracht alvorens te printen. Dit is o.a. voor nog mooiere levende kleuren te bekomen.

Print & Cut

Deze techniek is ideaal voor alle full colour bedrukkingen alsook voor meer kleurenlogo's in een kleine oplage. Bij Print & Cut wordt er gebruik gemaakt van een speciale folie waarop het ontwerp wordt geprint door onze Roland eco-solvent printer en waarna het wordt uitgesneden. Daarna wordt het ontwerp via transfer op de kleding onder hoge temperatuur op de textiel geperst. Dit procedé zorgt ervoor dat je veel langer plezier hebt van een perfecte print. Metalic kleuren zoals zilver, goud, koper,... zijn zelfs mogelijk.

Flex transfer

Ideaal voor personalisatie, nummers of eenvoudige logo’s. Gekleurde, metalic, witte of zwarte folie wordt uitgesneden op onze Roland cutter en door middel van hitte en druk geperst op textiel. Verkrijgbaar in tientallen standaard kleuren, maar ook in metallic, helder en Fluo kleuren.